jueves, 3 de julio de 2014

Lasers (bcn)

Banda electrónica molt recomanable de directe impactant, son de Barcelona i estan tocant i han tocat a quasi tots els festivals que s’han fet a Catalunya,.han guanyat diferents premis a concursos musicals i ara estan en plena etapa d’Or.

Al 2012 van començar a assajar i fer bolos, fins i tot han compartint local amb Parmesano i ara porten el seu propi estudi.Lasers tenen una trajectoria que val molt la pena seguir i sembla que sempre recalculen i sempre van a mes : 











(Foto de Jordi Castells)

- Primer disc el van treure el 12 d’abril del 2012 anomenat com ells mateixos Lasers,
- Mes tard un Ep de 5 cançons al 27 de novembre, el seu nom Juno. 
- I l’últim disc una petita mervella fresca i molt ben produida , aixo el 08 d’april 2013 i es diu :

Exchange Levels

La seva música en algun moment ens podria recordar a Tangerine Dream, tambe escogeixen camins eivissencs on podem volar fins a paratges propers i idil.lics com els del Café del Mar que ens va portar en el seu moment Jose Padilla.tambe Lasers ens poden traslladar a un espai sonor on el house sel.lecte i elegant dels norantes torna a reneixer i naturalment ho fan molt be i nomes ells son els que fan que aixo i més pugui ser realitat...

Algunes de les seves basses ochenteres un pel industriasls fins i tot algunes semblen extretes d’un EBM contundent que donen una solidesa molt energètica i en el seu directe molt ballable.

Tots ells porten una llarga trajectoria mùsical radera com Virus, Parmesano i tenen altres projectes com Familea Miranda, Abominable, Chemical Cousins entre d’altres.
Charly, Alex y Ivan són els components d’aquesta bestia anomenada Lasers, i en el seus directes donen un resurgir molt pur del que es l’electronica, un só molt estiuenc i ballable com deiem, sempre amb molts aplaudiments i un public que mai es queda sense demanar una canço mes per molt que la banda s’hagi retirat de l’escenari.

Per mes informació i mes videos en aquest enllaç...

No hay comentarios:

Publicar un comentario