jueves, 3 de julio de 2014

LEMON DAY 2014 !!

Petit gran festival tot montat i portat per  l’Associació d’Amics del Rock’n’Roll i Una Mica de Pop de Capellades (AARRUMPC) la raó de ser d’aquesta magnifica gent es el Lemon Day  un festival de música alternativa que organitzen al seu poble des del 2005.

Des del 2007, el festival se celebra al Parc de la Font Cuitora, un espai a l’aire lliure, sota l’ombra dels plataners. Sempre cau dins la primera quinzena de juliol, és d’un sol dia i, com tot el que es fa de manera amateur, el The Lemon Day és un festival, sobretot, fet amb molt de carinyu.

No estem parlant d’un festival organitzat amb ànim de lucre en base a patrocinis, subvencions ni res semblant. El The Lemon Day és un festival gratuït, el munten aquesta gent perquè tenen ganes i tenen prou amb cobrir despeses amb els ingressos que es fan a la barra, per garantir una següent edició.

I sense els grups tampoc, és clar. Així que sempre donen les gràcies a tots els grups que han participat al The Lemon Day per haver acceptat formar-ne part i per haver encaixat tan bé amb l’esperit alternatiu del festival. Gràcies als grups, a la gent que ens els ajudat a posar-nos-hi en contacte, i gràcies a tothom que d’alguna manera o altra ha contribuït a fer possible que aquesta iniciativa segueixi endavant.


Ells mateixos ( l’Associació d’Amics del Rock’n’Roll i Una Mica de Pop de Capellades ) han rodat les promos, fet els cartells, muntat la pagina web i tots ells estaran el proper dissabte dispossats a que el dissabte vinent 5 de juliol sigui un dia de música en viu gratuïta e inolvidable, de la mateixa foma que ho porten fent ja fara més de cinc anys.


Circonite sempre aprop del Lemon Day i recomana sobretot a Picore que per a molts de nosaltres musicalment parlant i personalment es una de les bandes que tocaran aquest any  i que em plau dir que val molt la pena presenciar els seus concerts que fan aquesta gent sempre.. I sobretot tambe donar les gracies a ells i a la gent de Capellades, per fer el que fan, el pq ho fan i com ho fan, un plaer i tant de bo molta gent segueixi les seves pases.


























http://picore-picore.bandcamp.com/

Lasers (bcn)

Banda electrónica molt recomanable de directe impactant, son de Barcelona i estan tocant i han tocat a quasi tots els festivals que s’han fet a Catalunya,.han guanyat diferents premis a concursos musicals i ara estan en plena etapa d’Or.

Al 2012 van començar a assajar i fer bolos, fins i tot han compartint local amb Parmesano i ara porten el seu propi estudi.Lasers tenen una trajectoria que val molt la pena seguir i sembla que sempre recalculen i sempre van a mes : 











(Foto de Jordi Castells)

- Primer disc el van treure el 12 d’abril del 2012 anomenat com ells mateixos Lasers,
- Mes tard un Ep de 5 cançons al 27 de novembre, el seu nom Juno. 
- I l’últim disc una petita mervella fresca i molt ben produida , aixo el 08 d’april 2013 i es diu :

Exchange Levels

La seva música en algun moment ens podria recordar a Tangerine Dream, tambe escogeixen camins eivissencs on podem volar fins a paratges propers i idil.lics com els del Café del Mar que ens va portar en el seu moment Jose Padilla.tambe Lasers ens poden traslladar a un espai sonor on el house sel.lecte i elegant dels norantes torna a reneixer i naturalment ho fan molt be i nomes ells son els que fan que aixo i més pugui ser realitat...

Algunes de les seves basses ochenteres un pel industriasls fins i tot algunes semblen extretes d’un EBM contundent que donen una solidesa molt energètica i en el seu directe molt ballable.

Tots ells porten una llarga trajectoria mùsical radera com Virus, Parmesano i tenen altres projectes com Familea Miranda, Abominable, Chemical Cousins entre d’altres.
Charly, Alex y Ivan són els components d’aquesta bestia anomenada Lasers, i en el seus directes donen un resurgir molt pur del que es l’electronica, un só molt estiuenc i ballable com deiem, sempre amb molts aplaudiments i un public que mai es queda sense demanar una canço mes per molt que la banda s’hagi retirat de l’escenari.

Per mes informació i mes videos en aquest enllaç...